6. desember 2017 – fotografkallen.com

6. desember 2017 – fotografkallen.com

Vi åpner luke 6 i Årets Julekalender. Det striregner fortsatt her vestpå. Av den grunn klamrer vi oss til gårsdagens utsagn: …. «men vi drømmer likevel om flere oppholdsdager»…. Dagens bildetittel blir derfor «UT PÅ TUR II» !! Hihi, man må aldri slutte og drømme.

Dekorbildet er fotografert i båthavnen ved Hillevågsvatnet på Storhaug i Stavanger. Gråværet til tross; vi liker stemningen i bildet. Håper det faller i smak hos deg også!

Det blir en påminnelse i kveld også:

Følg med her på bloggen fram til den 24. desember slik at du får med deg hele serien.
Husk at det venter en overraskelse i posten til en av dere som legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under posten her, liker ett eller flere av bildene våre og følger oss på Facebook og/eller på Instagram.

En av dere trekkes ut som vinner av en selvvalgt plakat. D e t vil du nok ikke gå glipp av, tenker vi!  Trekningen foretas den 24. desember. Alle liker vi jo overraskelser på Julaften….

Kontakt oss for mer informasjon i forbindelse med formater og priser på fotodekor. Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha.

kallen@fotografkallen.no

90 98 96 97

Fin onsdagskveld til dere alle fra oss

Hilsen – astri @ kalle –

P.S.: Vi har noen tekniske problemer for øyeblikket. Derav disse «nattlige» åpningstidene. Men vi jobber med saken, og håper vi vil få postene ut litt tidligere på døgnet om ikke så lenge.

 

Naturfotografi 6. desember 2017 - fotografkallen.com
«UT PÅ TUR» II

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *