4. desember 2017 – fotografkallen.com

4. desember 2017 – fotografkallen.com

4. desember 2017 – fotografkallen.com

Vi åpner Luke 4 i ÅRETS JULEKALENDER, som er fylt med dekorfotografier. I kveld viser vi dere et fotografi vi har gitt tittelen «STRAND GRESS». Bildet er fotografert på Hellestøstranden på Jæren.

Personlig er vi veldig svake for fotomotiver fra Jærstrendene. Det må vi innrømme. Men det er noe med den roen suset fra havet og bølgene gir oss når vi vandrer langs disse vakre strendene…. Og bonusen er at vi bevarer minnene fra turene våre ved å la fotografiene få plass i hjemmet vårt – da enten som store forstørrelser på veggen, eller som mindre kopier i tablåer som blir plassert og flyttet på alt etter ønske, anledninger og humør.

Fotografier som dekor blir aldri feil! Det tør vi å påstå! Bare tenk på alle de gode minnene som allerede er festet på øyets netthinne og som nå får plass i hjemmet ditt eller på arbeidsplassen din som en del av interiøret, og på den måten gir deg lyspunkter hver dag, enten du kun kaster et raskt blikk på et bilde, eller at du fra yndlingsplassen din kan ta deg tid til å studere bildet mer inngående enn du har gjort tidligere. Vi garanterer at du vil oppdage nye elementer og detaljer i bildet hver gang du betrakter det.

Bilder er en trivselsfaktor som samtidig tar vare på øyeblikket for fremtiden. Det er helt magisk!

Naturfotografi 4. desember 2017 - fotografkallen.com
«Strandgress»

Følg med her på bloggen fram til den 24. desember slik at du får med deg hele serien.

Husk at det venter en overraskelse i posten til en av dere som legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under posten her, liker ett eller flere av bildene våre og følger oss på Facebook og/eller på Instagram.

En av dere trekkes ut som vinner av en selvvalgt plakat. D e t vil du nok ikke gå glipp av, tenker vi!  Trekningen foretas den 24. desember. Alle liker vi jo overraskelser på Julaften….

Kontakt oss for mer informasjon i forbindelse med formater og priser på fotodekor. Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha.

kallen@fotografkallen.no

90 98 96 97

Fin mandagskveld til dere alle fra oss

Hilsen – astri @ kalle –

   

  2 tanker om “4. desember 2017 – fotografkallen.com

   1. Hei, Anne. Så utrolig hyggelig kommentar! Tusen takk! Nå får vi håpe at du trekker riktig «lodd» på selveste Julaften. Det hadde vært vel fortjent. Vi venter i spenning og krysser fingrene til en navnelapp skal trekkes ut av hatten…. Ha en fin kveld!

    Hilsen – astri & kalle –

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *