5. desember 2017 – fotografkallen.com

5. desember 2017 – fotografkallen.com

I kveld åpner vi luke 5 i Årets Julekalender. Vi er allerede nesten en uke inn i desember. Og etter noen fine, kalde vinterdager, har vi igjen fått tilbake det ustoppelige våte og høstlige regnværet her i Stavanger. Ja, ja været er det eneste vi ikke er herre over. Derfor bruker vi ikke tiden på å beklage oss over dette. Dagene er jo perfekte for innekos! Men vi drømmer likevel om flere oppholdsdager frem mot julehøytiden og har satt tittelen på dagens dekorbilde til «UT PÅ TUR»!

Bildet er fotografert en søndag vi dro sammen med familien til det koselige stedet Sogndalstrand i Hauge i Dalane sør på Jæren. Etter en flott fottur i området, la vi inn et besøk med et herlig måltid på det hyggelige Sogndalstrand Kulturhotell

Takk for en fin tur!

Vi repeterer: Følg med her på bloggen fram til den 24. desember slik at du får med deg hele serien.
Husk at det venter en overraskelse i posten til en av dere som legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under posten her, liker ett eller flere av bildene våre og følger oss på Facebook og/eller på Instagram.

En av dere trekkes ut som vinner av en selvvalgt plakat. D e t vil du nok ikke gå glipp av, tenker vi!  Trekningen foretas den 24. desember. Alle liker vi jo overraskelser på Julaften….

Kontakt oss for mer informasjon i forbindelse med formater og priser på fotodekor. Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha.

kallen@fotografkallen.no

90 98 96 97

Fin mandagskveld til dere alle fra oss

Hilsen – astri @ kalle –

 

Naturfotografi 5. desember 2017 - fotografkallen.com
«UT PÅ TUR»

 

     

     

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *