7. desember 2017 – fotografkallen.com

7. desember 2017 – fotografkallen.com

7. desember 2017 – fotografkallen.com – Én uke inn i desember, åpner vi luke 7 i Årets Julekalender. Høytiden nærmer seg.

Dagens dekorbilde er fotografert på Hellestøstranden, og har naturligvis fått tittelen «OPPRØRT HAV».

Denne torsdagen er stormfull, våt og kald her vestpå! 12 m/s vind fra SSØ og økende…. Det er i grunnen lite som minner om julestemning….

Men vi vestlendinger mister ikke motet så lett! Om Kong Vinter lar vente på seg, gjør vi det vi kan gjøre for å komme i julemodus. Vi deltar på julekonserter og arrangementer. Den årlige tradisjonen med tenning av julegranen på Domkirkeplassen i Stavanger Sentrum, er obligatorisk.

Hjemmet er i startfasen for klargjøring til den deiligste tiden på året. Adventstaken har fått det første lyset tent og står fint sammen med små svibler under den gamle glassklokken. Den lilla fargeskalaen er nydelig. Julepynten er blitt enklere og mer minimalistisk her i hus. Blanke og gylne metaller sammen med stoffer som lin og ull og elementer fra naturen har overtatt etter dorullnissene med bomullsskjegg 😉

Den enkle belysningen i vinduet er kommet på plass. De levende lysene er alltid tent – uansett tid på døgnet. Flammene fra peisen lyser opp og varmer.  Den grønne dørkransen har funnet festet sitt på inngangsdøren. Og magnoliatreet i hagen har fått lyslenken på. Alt er lagt tilrette for å skape stemning både innendørs og utendørs.

Tradisjonen tro pyntes julegranen på lille julaften, samtidig som bordet dekkes til familiemiddager. Alt mens rommet fylles med vakre juletoner.

Joda, det blir jul her i huset også. Vi ser virkelig frem til de gode, tradisjonelle sammenkomstene med store og små familiemedlemmer  ♡

——–

Litt info i forbindelse med Årets Julekalender. En god ting kan ikke sies for ofte, vet du:

Følg med her på bloggen fram til den 24. desember slik at du får med deg hele serien med dekorfotografier.
Husk at det venter en overraskelse i posten til én av dere som legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under posten her, liker ett eller flere av bildene våre og følger oss på Facebook og/eller Instagram.

Én av dere trekkes ut som vinner av en selvvalgt dekorplakat. D e t vil du nok ikke gå glipp av, tenker vi! Trekningen foretas den 24. desember. Alle liker vi jo overraskelser på Julaften….

Dekorplakaten trykkes på fotopapir – Matt Lustre – og leveres på rull. Dette sikrer bildet ved forsendelse.

Lykke til!

Kontakt oss for mer informasjon i forbindelse med formater og priser på fotodekor. Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha. Bruk kontaktskjemaet her på siden, eller nå oss via epost/mobil.

kallen@fotografkallen.no

90 98 96 97

Ha en trivelig torsdagskveld!

Hilsen – astri @ kalle –

Naturfotografi 7. desember 2017 - fotografkallen.com
«OPPRØRT HAV»

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *