våren 2020 – en anderledes vår – fotograf kallen.com

 våren 2020 – en anderledes vår – fotograf kallen.com

Det har gått bortimot 3 måneder siden siste innlegg. Nå er våren 2020 her. En anderledes vår.

Året startet med optimisme og håp for et helt nytt og ubrukt år. Men slik ble det ikke. Noe skjedde. Noe ingen av oss kunne ha sett for seg….

Verden ble raskt endret til et scenario vi aldri kunne ha forestillet oss! Et lungevirus ble oppdaget i Kina. Et ukjent virus som ikke ville la seg temme, ble en verdensfiende. Et farlig virus som nektet å la seg stoppe av noen form for medisiner, og som det ikke fantes noen vaksine mot, overrumplet en hel verden i ekspresstogfart. 26. februar ble det første smittetilfellet oppdaget i lille Norge.

Pandemien covid-19 var et faktum.

Mens verdens dyktigste eksperter på epidemiologi jobber på spreng for å utvikle medisiner og vaksine, sliter helsepersonell med livreddende behandling av en stadig økende pasientgruppe.

Det er skremmende, skummelt og ukjent. Det gjør oss redde og urolige. En hel verden er bekymret for egne og kjære familiemedlemmers liv og helse.

VÅREN, selve tegnet på LIV, er nå snudd helt på hodet. Våryre og glade mennesker som skulle ha fylt gatene og turområdene våre, tilbringer nå mesteparten av døgnet innendørs i egne hjem uten kontakt med familie og venner….

Nå er håpet at verden en gang skal kunne falle tilbake til «normalen». Vi må ikke miste motet. Vi må være tålmodige. Vi må følge regjering- og helsemyndigheters anbefalinger og regler. Ved å beholde dugnadsånden vi ellers er så flinke til her hjemme, kommer håpet om at vi sammen skal klare og bekjempe den verste fienden verden har sett på lang, lang tid.

Vær snill og bli med! Hold dugnadsånden og motet oppe! Dette klarer vi – SAMMEN!

#stayhome #staysafe #keepthedistance

Denne aller første dagen i april, deler vi noen bilder vi håper vil minne dere på at VÅREN KOMMER, og at VÅREN BRINGER HÅP.

Mange klemmer fra – astri & kalle – ♡♡

————

For our English readers:

Welcome April 1st 2020. May you be a good one for everyone!

«I’m sharing a still of my favourite friends from the nature – pussywillows.
These little guys are my «life savers», as I like to call them. Every year, as long as I can remember, our dearest daughter has brought me a small branch as a token of good health and happiness. It’s such a fine gesture, and I’ve become quite «addicted» to this gift. I just love them! Thank you @jannichesh for the 2020’s delivery! You always remember 🙌🏼

I hope these little cuties will give you all a reminder that Spring is coming – with Spring comes hope»  ✨

– astri –  ♡

©fotografkallen ∙ all rights reserved ∙ no use of content/artwork without permission ∙

 

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *