2020 – fotografkallen.com

2020 – fotografkallen.com

Vi er allerede inne i den tredje uka av det nye årets aller første måned – januar 2020.

Når vi nå går inn i et nytt tiår, er det naturlig å gjøre seg noen refleksjoner.

Tenke over hva livet har gitt oss; gode øyeblikk og, for noen, også  tyngre stunder. Så også med oss. Noen utfordringer har vært større å stå i enn andre. Det er sikkert!

Da livet ved flere anledninger viste seg fra sin aller mørkeste side, var vi skremmende nær ved å gi opp håpet om lysere tider. Med hjelp av et stødig og trygt samhold med våre aller nærmeste, fikk vi de kreftene og den styrken vi trengte for å kunne se mot lyset igjen. Vi mennesker er heldigvis skrudd slik sammen at vi er istand til å ri av selv de verste stormer. Og nå er vi utrolig takknemlige for at vi er blant de heldige som fremdeles har våre kjære rundt oss  ♡

Mens vi følger familiens yngste mot tween perioden, kjenner vi på savnet etter vår aller kjæreste eldste, som nylig forlot oss…. Men livet går videre, og vi steamer fremover med «mot i brøstet og stål i pannen»  ☺︎

Det er én kilde vi henter den aller beste energien og pågangsmotet fra – naturen!! Det er ingenting som føles bedre enn å oppholde seg utendørs, kjenne vinden piske mot ansiktet, kjenne på de etterlengtede varme solstrålene og bare nyte det å være til. Stranden og havet er for oss det elementet som lokker oss mest. Når suset fra bølgene slår inn, sender de meg i en meditativ stemning. Jeg er kun tilstede der og da i akkurat det øyeblikket. Tankene driver og lever sitt eget liv mens energibegeret fylles idet lyset og formasjonene på himmelen er i konstant endring. Ah! Bedre rekonvalesens finnes ikke for min del.

Men en skogstur er heller ikke å forakte. Lukten fra den myke skogbunnen. Lysstrålene som trenger seg frem mellom trærne mens fuglekvitteret akkompagnerer. Da er livet godt å leve!

De gode øyeblikkene og opplevelsene har heldigvis dominert livene våre dette siste tiåret. Optimismen råder, og vi har hodet fullt av planer, nye idéer og prosjekter.

Våren er rett rundt hjørnet her i Stavanger til tross for at vi fremdeles skriver januar!! Det gledes, og det letes etter nye plantevekster som skal få vokse i den ville naturhagen vår.

Vi heier på 2020 ♡

Hilsen – astri & kalle –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *