fotoutstilling – Henie Onstad-fotografkallen.com

fotoutstilling – Henie Onstadfotografkallen.com  

Høsten er her. September er her. Og det vil si at vi ikke har vært innom her på et halvt års tid…. Huffda! Det skal ikke gjenta seg. Lover!

MEN…. nå er vi her igjen, i alle fall.

Sommeren løp litt ifra oss i år, føler vi. Til tross for Københavnferie først på forsommeren og deretter to ukers fjellferie på Geilo i august med påfølgende langhelg på Østlandet, har liksom høsten dalt litt sånn plutselig ned i hodet på oss. Men, men. Høsten, med september i spissen, er den absolutte favorittårstiden. Derom hersker ingen tvil. Alle de vakre fargenyansene, det friske, litt crispy draget i luften, det varme lyset og de deiligste innekvelder med kos og varme. Ah! Nå skal vi kose oss fremover.

Men først bitte litt tilbake i tid, til de siste dagene i august. Vi hadde fått et tips om at det var spennende ting på gang på Høvikodden. Der skulle kureres en flott fotoutstilling  på Henie Onstad Kunstsenter. Richard Avadon – den verdensberømte fotografen, som regnes for å være én av århundrets største fotografer, skulle bli hedret med en utstilling av mange av hans mest berømte fotografier. (Se link)

Denne utstillingen bare måtte vi få med oss. Gode venner stimlet sammen i bilen, and off we went!

Her deler vi noen bilder med dere fra vår fantastiske sol- og opplevelsesrike dag på galleriet på Høvikodden – Henie Onstad Kunstsenter. Bildene taler for seg selv.

Gled dere!

  • astri & kalle
visitors
study II

Louis Armstrong ©Richard Avedon

Janis Joplin ©Richard Avedon

study

having fun
lunchtime
piruetten restaurant 
a sunny moment by the park of sculptures

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *