siste dag i november 2018 – fotografkallen.com

Siste dag i november 2018 – fotografkallen.com

Torsdag kveld. Ute regner og blåser det. Mørket er øredøvende. November har på mange måter vært tung å komme gjennom…. Energinivået har vært under pari, og egentlig har vi bare lengtet etter sol og varme.

Men man kan ikke la høstmørket få overtaket! Dette er tiden for å skape ekstra god stemning innendørs – levende lys tennes, det fyres i peisen og man finner frem god og varm drikke. Voila! Så er stemningen satt.

Denne siste dagen i november vil vi vise dere noen solfylte bilder vi tok i det varme kveldslyset under kveldsturen vår i Godalen for et par dager siden. Et solid høytrykk lå da over oss, og dagene føltes lyse og lette nå i mørketiden. Humøret og energien steg noen nødvendige hakk, og denne godfølelsen vil vi ta med oss inn i julemåneden, med den deilige adventstiden, som ligger foran oss.

1. søndag i advent er like om hjørnet. Når bybildet preges av opplyste dekorasjoner hvor enn man vender blikket, da tennes håpet om lysere tider, og man kjenner på forventningen og gleden over bare det å være til. Livet er deilig dere ♡

En skjønn førjulstid (med kanskje noen hvite, vakre snøfnugg) ønskes dere alle fra oss

– astri & kalle –

ved sjøen
broen

 

varmt lys
kveldslyset

 

speiling i vannet
speiling

 

frost

© fotograf kallen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *