sensommer – fotografkallen.com

"Movement in the City"

sensommer – fotografkallen.com

Det er blitt sensommer. Vi føler oss nok litt snytt for en ordentlig sommer her i Stavanger.  Etter en kald og våt årstid, nærmer høsten seg nå med stormskritt.

Som vi skrev i siste post, har vi samarbeidet med House of Movement i Stavanger om et yoga- og pilates prosjekt. Et prosjekt vi hos fotograf kallen kalte «Movement in the City» – en fotoshoot i Gamle Stavanger og Geoparken i Stavanger Sentrum. Prosjektet, som fant sted i vår, er nå i boks!

Her får dere flere bilder av de dyktige instruktørene Tone og Anette, Pilates Bodywork,  i ulike positurer.

Kos dere med bildene, og få motivasjon og inspirasjon til å melde dere på kurs for å beholde kondisjonen dere sikkert har opparbeidet dere i løpet av sommeren. Personlig ville vi vel anbefale at denne formen for aktivitet hovedsakelig skulle foregå innendørs, nå som høsten nærmer seg, og dagene blir kortere og kjøligere.

For all del; høsten er en deilig tid! De vakre fargene før løvet faller, den skarpe, friske luften og den røde nesetippen gjør noe med oss. Tempoet senkes noe. Vi tar livet mer med ro. Vi går litt mer i dvalemodus. Da er det lite som slår innekosen og lyset og skyggene fra de levende lysene i heimen. Plusser vi på med varmen fra peisen, den gode drikken i glasset, den varme kakaokoppen og den gode boken, kan vi konstatere at årstiden vi har i vente, er vår favoritt.

Inspirerende sensommerhilsen fra – astri & kalle – 

• all images © fotograf kallen • no use of artwork/content without permission • 

"Movement in the City"
«Movement in the City»  • all images © fotograf kallen • no use of artwork/content without permission •"Movement in the City"

"Movement in the City"

"Movement in the City"

"Movement in the City"

"Movement in the City"

"Movement in the City"

"Movement in the City"

"Movement in the City"

"Movement in the City"

"Movement in the City"

«Movement in the City»  • all images © fotograf kallen • no use of artwork/content without permission •

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *