fotografkallen.com

"Movement in the City"

fotografkallen.com

fotografkallen.com

Da er vi igang igjen etter en total renovering og oppbygging av nytt design på nettsiden vår. Vi håper du liker det du ser.

Vi har samarbeidet med House of Movement i Stavanger om et yoga og pilates prosjekt – «Movement in the City».  Første fotoshoot ble gjennomført i vår. Denne dagen viste været seg fra sin beste side. Sol fra skyfri himmel, men skarp luft. En typisk marsdag. Det var virkelig superinspirerende å arbeide med disse flotte representantene for viktigheten av å holde kroppen myk og å være i bevegelse. Jeg ble mektig imponert over pågangsmotet og velvilligheten jentene viste! Som gammel turner har jeg riktignok holdt kroppen vedlike selv også, og har våget å hevde at jeg alltid har vært myk i kroppen. Men den mykheten, spensten og styrken som ble utvist her, overgikk alle mine evner…. Imponerende!

Etter en herlig dag med så mye positivitet og glede, ser jeg virkelig frem til å fortsette prosjektet.

Her viser vi en liten teaser fra shoot´en – Tone i fin positur på brosteinene i Gamle Stavanger.
Men gled deg. Det kommer mer!

Ha en strålende juni ☆

Sommerhilsen fra – astri & kalle –

© fotograf kallen – all rights reserved – no use of artwork/content without permission

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *