17.-19. desember 2017 – fotografkallen.com

17.-19. desember 2017 – fotografkallen.com

17.-19. desember 2017 – fotografkallen.com

I kveld åpner vi tre nye luker i Årets Julekalender, med bilder fra strand og skog. Snøen som vi hadde håpet skulle bli liggende og gi oss en hvit jul regnet dessverre bort…. Men slike bagateller får ikke lov til å ødelegge gleden og stemningen her i huset. Det man ikke får gjort noe med, er heller ikke verdt å bruke tid og krefter på.

ÉN drøy uke før selveste julekvelden, er forberedelsene i full gang her i Cederen. Gaver er kjøpt inn. Julegranen er blitt aklimatisert i boden de siste to dagene, men i morgen hentes den inn i stuen. Der skal den finne plassen sin – først bar, før den – tradisjonen tro – pyntes lille julaften.

Vi er glad i tradisjoner. Tradisjoner vi har bygd opp sammen med barna gjennom mange år. Noen elementer har vi med oss fra våre barndomshjem. Andre har kommet til i kjernefamilien. Det er spennende med litt variasjon fra år til år hva gjelder julens fargetema. I 2017 blir det juletrepynt i gull fra Georg Jensen, mens bordet dekkes med sort service sammen med gullfarget bestikk. Nøytrale toner på tekstiler, sammen med elementer hentet fra naturen, gir en rolig atmosfære. «Less is more», kanskje….

Selv om vi kan omrokkere litt i forhold til vår juletradisjon, er det EN ting man aldri skusler med:    Kalles julestek er FREDET! Barna forlanger Pappas middag ☺︎☺︎

Tilbake til Årets Julekalender:

Vi minner igjen om at det blir trekning den 24. desember. Vi trekker én heldig vinner blant dere som legger igjen en kommentar her på nettsiden, eller på FB/Instagram. Vinneren vil bli kunngjort 26. desember på alle våre sosiale medier. Kanskje det er ditt navn som blir trukket ut. Følg med!

Premien er et valgfritt fotografi fra julekalenderen. Fotografiet leveres i plakatstørrelse – 30×40 cm – printet på fotopapir – Matt Lustre – og vil bli sendt på rull. Dette beskytter bildet under transporten. LYKKE TIL, alle sammen!

Fotografiene finnes nå i vårt Dekorarkiv – «NATURFOTOGRAFI SOM KUNST» – og er lagt ut for salg.

Kontakt oss for mer informasjon ang. format, priser og ditt ønske om overflate.

Send oss en melding via kontaktskjemaet under posten her, eller kontakt oss på mail/mobil –

kallen@fotografkallen.no

90 98 96 97

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet. Vi setter stor pris på din tilbakemelding.

Følg oss også på Facebook og Instagram.

Vi ønsker deg en god natt, så sees vi igjen i morgen ☺︎

Hilsen – astri & kalle –

Naturfotografi - 17.-19. desember 2017 - fotografkallen.com
«SANDDYNER I SNØ»
Naturfotografi - 17.-19. desember 2017 - fotografkallen.com
«HELLESTØSTRANDEN I MOTLYS»
Naturfotografi - 17.-19. desember 2017 - fotografkallen.com
«DON´T FENCE ME IN»

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *