10. desember 2017 – fotografkallen.com

10. desember 2017 – fotografkallen.com

10. desember 2017 – fotografkallen.com

2. søndag i advent åpner vi luke 10 i Årets Julekalender med dekorbildene «GJENNOM LINSEN» og «UT MOT HAVET». To lys er tent i adventsstaken. Nå nærmer det seg…. ☆

Både store og små gleder seg stort til Den Store Kvelden, men vi husker samtidig på å ta vare på denne nydelige og stemningsfulle ventetiden. Forventning er en fin ting. Å tenke på noe fint og godt vi har i vente, gjør noe med oss. Vi funderer og lar tankene få vandre omkring alle små og store gleder og goder  vi er så utrolig takknemlige for, samtidig som vi ser frem mot noe som føles enda større. Vi lærer oss å være tålmodige – en viktig lærdom for oss alle!

«Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves», heter det i ordtaket.

Og…. mens vi er inne på temaene forventning og tålmodighet…. Nå fortjener vi her på Vestlandet et ordentlig klapp på skulderen. Vi har ventet og ventet i mange, lange, mørke og våte måneder på å få anledning til å komme oss ut på tur uten å måtte være nødt til å knyte sydvesten stramt over ull lua, og måtte træ regnjakken utenpå dunjakken som et pølseskinn, for dermed å ende opp som en våt kondomdrakt etter endt tur. For, folkens! Vi har fått snø!!!! I løpet av denne andre adventshelgen, har det falt flere centimeter snø her i Stavanger! Tenke seg til at vi i dag kunne dra ut til favorittstranden vår i minusgrader, og bli tatt imot av et vakkert hvitt teppe, en klar blå himmel og frosne, tykke strå som så ut som uimotståelige ispinner. Det var så vakkert og stille. Og LYST! Etterat sola hadde takket for dagen, bidro det hvite ullteppet til at mørket ikke fikk overtaket. Det var ganske enkelt en helt ubeskrivelig følelse av velvære og ro. Og vi tar ikke for hardt i når vi sier at stemningen var magisk

I kveld vet vi at kropp og sjel vil finne hvile når natten siger på, og at søvnen vil komme kanskje bitte litt tidligere enn ellers.

Det har vært en vidunderlig dag!

Nå ønsker vi deg en fortsatt fin kveld, og en god natt med søte drømmer.

Hilsen – astri & kalle –

Naturfotografi 10. desember 2017 - fotografkallen.com
«GJENNOM LINSEN»

 

Naturfotografi 10. desember 2017 - fotografkallen.com
«UT MOT HAVET»

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *